radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo vas obveščali o požaru, ki je izbruhnil minulo soboto nekaj po 21. uri na gospodarskem poslopju v naselju Babinci.

Z zbiranjem obvestil in ogledom kraja je bilo ugotovljeno, da je bil začetek požara na ostrešju gospodarskega poslopja, kjer so bili nameščeni paneli sončne elektrarne. Požar se je razširil na celotni ostali del ostrešja in drugi del odprtega gospodarskega poslopja. V požaru je bilo uničeno celotno ostrešje gospodarskega poslopja v katerem je bilo seno, kmetijsko orodje in stroji, različni pridelki in drvarnica. V zidanem delu gospodarskega poslopja se je nahajala tudi živina, ki v času požara ni bila poškodovana.

Kriminalisti in policisti še opravljajo ogled kraja požara, zato vzrok in višina požara še nista znana.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran