radio tomi predvajalnik

policija splosniPetek, 6. september 2019

Zaseg konoplje – Prevalje
Na območju Prevalj smo opravili hišno preiskavo pri 18-letnemu domačinu. Našli in zasegli smo manjšo količino konoplje.

Vlom v več lokalov - Mozirje
V Mozirju je neznani storilec vlomil v objekt v katerem je več lokalov. V dva lokala je vlomil in ukradel menjalni denar. Vlomiti je poskušal še v štiri sosednje lokale vendar mu ni uspelo.

Tatvina cross motorja - Prevalje
Na Prevaljah je neznanec iz garaže ukradel cross motor, znamke Yamaha 426, letnik 2004, modre barve.

Tatvina osebnega vozila - Velenje
V Velenju, na Goriški ulici, smo obravnavali tatvino osebnega vozila znamke VW Caddy Life, modre barve, registrskih številk KP AE-545. Vozilo je letnik 2005.

Vlom v avtodom - Gaberke
V Gaberkah smo obravnavali vlom v avtodom. Storilec je ukradel več različnega ročnega električnega orodja, sesalec in pečico.

Sobota, 7. september 2019

Nesreča pri delu – Mestinje
Pri spravilu lesa v gozdu se je v soboto dopoldne na območju Mestinja huje poškodoval 63-letni moški, ki mu je večja veja padla na nogo in mu jo zlomila.

Nedelja, 8. september 2019

Požar- Brdo
V nedeljo, nekaj pred 1. uro zjutraj, smo bili obveščeni da gori počitniška hiša v naselju Brdo na območju Šmartnega pri Slovenj Gradcu. Ogenj je leseni objekt, velik 5 x 6 metrov, v celoti uničil. Materialna škoda znaša okoli 20.000 €. Vzrok požara še ni znan.

Vlomi v kleti stanovanjskih blokov – Velenje
Včeraj smo bili obveščeni, da je na Jenkovi ulici v Velenju neznani storilec vlomil v tri kleti stanovanjskega bloka. Iz ene je ukradel rezervne dele za kolo. Iz ene ničesar ne pogrešajo, lastniki tretje kleti še niso bili na kraju vloma.

Vlome v več kleti stanovanjskega bloka smo obravnavali tudi v Šaleku v Velenju, Lastniki pogrešajo več koles, žganja in kuhinjskih posod.

Tatvina kolesa – Velenje
Izpred stanovanjskega bloka na Jurčičevi cesti v Velenju je v noči iz sobote na nedeljo neznani storilec ukradel otroško kolo znamke Lamberdo, rdeče bele barve. Kolo je bilo s ključavnico pritrjeno na ograjo.

Vlom v stanovanjsko hišo - Šmarje pri Jelšah
Na območju Šmarja pri Jelšah smo obravnavali vlom v stanovanjsko hišo. Storilec, ki je v hišo vlomil skozi pritlično okno je ukradel gotovino in zlatnino.

Vlom v vozilo – Velenje
Danes zjutraj smo bili obveščeni še o vlomu v kombinirano vozilo na Goriški ulici v Velenju. Storilec je iz vozila ukradel nekaj kosov električnega orodja.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran