radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 74 interventnih dogodkov. 30 s področja prometne varnosti, 21 s področja kriminalitete, 17 s področja javnega reda in miru, 6 iz ostalih področij dela policije.

Obravnavali smo 21 prometnih nesreč, ena se je končala s hudimi telesnimi poškodbami, tri z lažjimi, ostale pa so se končale z zvito pločevino ter škodo na objektih. 1 krat smo intervenirali na javnem kraju ter 2 krat v zasebnih prostorih.

Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami - Laško
Prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami se je zgodila včeraj popoldne v Šentrupertu občina Laško. 43 letni voznik motornega kolesa je v kraju Tevče zaradi vožnje preblizu desnemu robu vozišča padel in se hudo telesno poškodoval.

Tatvine - Žalec
V Arji vasi je neznani storilec iz skladiščnih prostorov na gradbišču odtujil več električnega in ostalega orodja. Na istem gradbišču so nepridipravi odtujili tudi registrsko tablico iz parkiranega osebnega avtomobila.

Žalski policisti so obravnavali tudi tatvino senčnika s podstavkom iz terase lokala v centru Žalca.

Tatvina nafte – Celje
Na počivališču lopata je neznani storilec iz pakiranega tovornega vozila odtujil 200 litrov nafte.

Vlom – Celje
Vlomljeno je bilo v lovski dom na Javorniku, odtujeno pa je bilo nekaj steklenic raznih alkoholnih pijač.

Vlom - Velenje
V Velenju je bilo vlomljeno v dva osebna avtomobila. Iz enega so nepridipravi odtujili 100 eur gotovine iz drugega pa orodje.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran