radio tomi predvajalnik

policija nesrecaPoliciste OKC PU Nova Gorica so včeraj, 9. septembra ob 15.31 uri, obvestil o prometni nesreči I. kategorije s pobegom, ki se je zgodila v naselju Šempeter pri Gorici (ulica Polje) in v kateri sta bili udeleženi dve osebni vozili. Z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil so policisti Postaje prometne policije Nova Gorica ugotovili, da se je neznani voznik oz. voznica manjšega osebnega avta, neznanih registrskih številk, bele barve, vključeval v promet iz smeri vhoda v večje podjetje na prednostno ulico Polje v naselju Šempeter pri Gorici in zavijal levo v smeri večje trgovine (Vrtojbenska cesta). Neznani voznik pri tem ni pustil mimo vseh vozil, ki so vozila po prometnem pasu na katerega se je vključeval in tako kršil prometno zakonodajo (vključevanje v cestni promet, kršitev 1. točke 1. odstavka 56. člena ZPrCP).

V tem času je namreč po prednostni cesti oz. ulici Polje iz smeri bencinskega servisa pripeljala 22-letna voznica osebnega avtomobila. Da bi preprečila trčenje (do stika med njenim in neznanim osebnim vozilom ni prišlo) je omenjena mlajša voznica močno zavirala in sunkovito zavila v desno, pri tem pa je izgubila oblast nad avtomobilom tako, da je le-tega z zadnjim delom zaneslo v desno na dovozno cesto in nato na makadamsko parkirišče. Tam je s prednjim delom vozila trčila v drug parkiran osebni avtomobil in z levim bokom v ograjo kamionskega parkirišča. Na obeh omenjenih osebnih vozilih in na ograji je nastala materialna škoda. Neznani voznik oz. voznica manjšega osebnega avtomobila se ni zaustavil na kraju prometne nesreče temveč je odpeljal naprej v smeri večje trgovine v ulici Vrtojbenska cesta (kršitev določil 3. odstavka 110. člena ZPrCP, dolžnostna ravnanja ob prometni nesreči). Prometni policisti nadaljujejo s preiskavo vseh okoliščin navedene prometne nesreče.

Zaradi razjasnitev vseh okoliščin prometne nesreče Policija naproša vse morebitne očividce oz. vse, ki bi imeli koristne informacije, da pokličejo policiste Postaje prometne policije Nova Gorica (Žnidaršičeva ulica 17, 5290 Šempeter pri Gorici, telefonska številka: (05) 393 41 00, Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji. Prav tako lahko pokličejo tudi na znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran