radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 5 obvestil o prometnih nesrečah z materialno škodo;
  • 2 kršitvi predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina in vlom.

policija splosniPromet
Gorenjski prometni policisti so na območju Kranja včeraj obravnavali voznika, ki jim ni ustavil na kraju izvajanja meritev hitrosti. Na omejitvi 50 km/h je vozil s hitrostjo 62 km/h, postopku pa se je poskušal izogniti s pospešeno vožnjo mimo mesta kontrole. Prometni policisti so ga kljub temu uspeli ustaviti in ga obravnavajo zaradi prekoračitve hitrosti vožnje, nepravilnih premikov med vožnjo in neustavitve. V izdihanem zraku je imel 0,06 mg/l alkohola, pri sebi pa tudi ni imel dokumentov.

Kriminaliteta
Včeraj so policisti obravnavali tri prijave vlomov. V vseh primerih gre za vlome pred dnevi. V enem primeru je bil prijavljen vlom v osebni avtomobil na območju naselja Gozd še s prejšnjega tedna, za kar že poteka postopek proti osumljencu. V dveh drugih primerih pa gre za vloma v objekta preko vikenda. V Podbrezjah je storilec z naviranjem balkonskih vrat poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo, na Savski cesti v Kranju pa je bilo vlomljeno v poslovna prostora. Lastniki ne pogrešajo ničesar.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran