radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala, sedem kaznivih dejanj, dve kršitvi javnega reda in miru, pridržali eno osebo ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali goljufijo pri prodaji gozda, poškodovanje vhodnih vrat v stanovanje in kaznivo dejanje grožnje. Radgonski policisti so obravnavali zatajitev denarja na bankomatu, poškodovanje kombajna za silažo in kršitev nedotakljivosti stanovanja. Ljutomerski policisti pa so obravnavali poškodovanje stekla na oknu.

Javni red in mir je bil kršen enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj se je ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehal. Radgonski policisti so obravnavali kršitev ukrepa prepovedi približevanja. Po intervenciji policistov je kršitelj odšel s kraja. Ker se je kršitelj ponovno vrnil na kraj in kršil ukrep prepovedi približevanja, je bilo zoper njega odrejeno pridržanje.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Ljutomer.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran