radio tomi predvajalnik

policija splosniPrometna nesreča v Bogojini
Včeraj, okrog 9.30 ure je v Bogojini prišlo do prometne nesreče med osebnim avtomobilom in traktorjem. Ugotovljeno je bilo, da je prometno nesrečo zaradi nepravilnega zavijanja levo z vozišča povzročil voznik traktorja, ki je zavijal v času, ko ga je že pravilno po levi strani prehitevala voznica osebnega avtomobila. Le-ta je zapeljala levo z vozišča in trčila v betonski prepust, ter se telesno poškodovala. Zdravniško pomoč je iskala sama. Nastalo je za okrog 5.000 evrov materialne škode.

Poškodovanje kombajna
Policisti PP Gornja Radgona so prejeli prijavo občana o poškodovanju kombajna za silažo. Z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da je neznani storilec na njivo posajeno s koruzo nastavil nerjavečo cev dolžine 20 cm, katero je s kombajnom za siliranje koruze zadel prijavitelj. Pri tem je prišlo do poškodbe kmetijskega stroja, ki po nestrokovni oceni znaša okrog 10.000 evrov. Glede na kraj storitve bo zadeva odstopljena na PP Lenart.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran