radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče z materialno škodo, šest kaznivih dejanj, devet kršitev javnega reda in miru, pridržali enega kršitelja in obravnavali 23 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v našo državo.

Na področju kriminalitete smo na območju Lendave obravnavali vlom v stanovanjsko hišo in poškodovanje ključavnice. Na območju Ljutomera obravnavana odtujitev denarja, na območju Gornjih Petrovec pa tatvina električnega orodja. Na območju Murske Sobote obravnavana tatvina pohištva in poškodovanje tuje stvari.

Javni red in mir je bil kršen osemkrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelj ki se ob intervenciji policistov ni pomiril je bil pridržan.

Na območju Ljutomera je bilo prijetih 23 tujcev, ki so na nedovoljen način vstopili v R Slovenijo.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju Policijske postaje Murska Sobota, Ljutomer in Gornji Petrovci.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran