radio tomi predvajalnik

policija splosniOb 10.16 je bila pri Sv. Antonu prometna nesreča. Povzročil jo je voznik tovornega vozila z okolice Kopra, ko je z vzvratno vožnjo z vozilom v ostrem nepreglednem ovinku in na zoženem delu ceste ogrozil varnost motornega kolesa, prav tako z okolice Kopra. Motorist je padel in se lažje poškodoval, zato so ga odpeljali v SB Izola. Povzročitelju je bil izdan plačilni nalog.

V Šembijah so ustavili 38-letnega domačina, ki je vozil odjavljen osebni avto, sam pa ne poseduje vozniškega dovoljenja. Odrejen preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal 0,00 mg/l, odrejen strokovni pregled za mamila pa je odklonil. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu je nekdo vlomil v montažni objekt gostinskega lokala (jurček) in iz njega ukradel denarnico z gotovino in nekaj alkoholnih pijač.

Pri Kopru so policisti ustavili tovorno vozilo. Vozniku, 30-letnemu državljanu Madžarske, je preteklo vozniško dovoljenje za C kategorijo, zato so mu vozilo zasegli. Sledi obdolžilni predlog.

V Portorožu je nekdo vlomil v hišo, kjer je iz prostora v prenovi ukradel tiskalnik in računalnik. Škode je 200 evrov.

Ob 23.10 smo dobili obvestilo, da iz tunela proti Izoli potiskajo vozilo po voznem pasu. Policisti so ugotovili, da je to res. Osebnemu avtomobilu VW Golf IV, ljubljanskih reg. št., so odvzeli reg. tablice, ker je registracija potekla pred 2 mesecema. 25-letni voznik je vozilo potiskal, ker mu je zmanjkalo goriva. Izdali so mu plačilni nalog.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper smo od srede, 11. 9. 2019 od 6.00 ure, do danes, 12. 9. 2019 do 6.00 ure, obravnavali 20 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. Po enotah so obravnavali PPIU Koper 10 oseb, PP Ilirska Bistrica in PP Kozina po 4 osebe in PP Koper 2 osebi. 1 oseba je zaprosila za mednarodno zaščito, 1 oseba je že bila vrnjena na hrvaško, drugi bodo vrnjeni danes oz. po zaključkih postopkov.

Osebe po državljanstvih:

Bangladeš 9

Pakistan 5

Afganistan 5

Kosovo 1

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran