radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24 urah smo na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za nujne klice 113 sprejeli 228 klicev občanov. V 58 primerih je šlo za interventne dogodke. 18 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 12 s področja kriminalitete, 18 s področja javnega reda in miru, 10 pa iz ostalih področij dela policije.

Tatvina okrasnih pokrovov - Celje
V Celju na avtobusni postaji je 43 letni moški iz več parkiranih avtobusov odmontiral in ukradel 4 okrasne pokrove platišč avtobusov. Pri tatvini so ga zalotili občani in zadržali do prihoda policistov.

Tatvina denarja - Slovenj Gradec
V Slovenj Gradcu je neznani storilec v enem izmed gostinskih lokalov izkoristil nepozornost natakarice ter iz blagajne odtujil 200 Eur gotovine.

Tatvina nafte- Slovenj Gradec
Slovenjgraški policisti so obravnavali tudi tatvino goriva iz parkiranega tovornega vozila. Neznanec je iztočil in odtujil okoli 160 litrov nafte ter tako oškodoval lastnika za okoli 200 Eur.

Zasega vozil - Velenje
V Velenju so policisti ustavili 46 letnega voznika osebnega avtomobila. Med postopkom so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja, prav tako je vozil pod vplivom alkohola. Policisti so mu zasegli vozilo, napisali pa bodo tudi obdolžilni predlog. Tudi drugi zaseg vozila so odredili velenjski policisti. 61 letni voznik osebnega avtomobila je prav tako vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Vozilo mu je bilo zaseženo, policisti pa bodo tudi za njega napisali obdolžilni predlog na sodišče.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran