radio tomi predvajalnik

policija splosniLjubljanski policisti so na primorski avtocesti obravnavali prometno nesrečo z naletom večih vozil, ki se je danes, okoli 14.45, zgodila na relaciji med Logatcem in Vrhniko, pred izvozom Vrhnika v smeri Ljubljane.

Po prvih podatkih je bilo v nesreči udeleženih 10 vozil, nesrečo so povzročili trije vozniki zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo in na prekratki varnostni razdalji. Nobena oseba ni utrpela telesnih poškodb, nastalo pa je za okoli 50.000 evrov materialne škode.

Promet je v času opravljanja ogleda kraja nesreče in odpravljanja posledic potekal samo po odstavnem pasu, vozni in prehitevalni pas sta bila zaprta, okoli 17.20 pa je bil ponovno v celoti sproščen.

Nataša Pučko
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran