radio tomi predvajalnik

prometna policijaV današnjem tri urnem ad hoc poostrenem nadzoru cestnega prometa, ki je potekal na celotnem območju Policijske uprave Celje, smo zaznali 163 kršitev cestno prometnih predpisov.

44 voznikov ni uporabljalo varnostnih pasov, 47 voznikov je med vožnjo uporabljalo mobilne telefone, zaradi prekoračitve dovoljene hitrosti smo ukrepali v 62 primerih.

Na območju Celja smo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja zasegli vozilo. Na območju Policijske postaje Mozirje smo zalotili voznika, ki je vozil pod vplivom alkohola. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imel 0.30 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka.

Kontrolirali smo tudi 24 voznikov tovornih vozil, od tega 20 na območju Postaje mejne policije Rogatec. Pri štirih voznikih smo ugotovili kršitve. Eden ni uporabljal varnostnega pasu, trije so prekoračili dovoljeno hitrost.

V prometu bodite strpni in previdni ter upoštevajte cestno prometne predpise in razmere na voziščih.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran