radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 279 klicev, od tega 89 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali en nedovoljen prehod državne meje.

Včeraj, ob 8.25, so policisti PP Ormož, pri bivšem mejnem prehodu Središče ob Dravi, prijeli državljana Alžirije, ki je pred tem, po železniških tirih nedovoljeno vstopil v našo državo. Tujca so policisti PP Ormož pri podobnem dejanju prijeli že 15. 8. 2019, in ga 16. 8. 2019, vrnili hrvaškim varnostnim organom. Tako bodo ravnali tudi tokrat.

VLOM
v pretekli noči je neznani storilec na še nepojasnjen način vstopil v delavnico podjetja na območju Slovenske Bistrice in od tam odtujil različna električna, baterijska in vpenjalna orodja ter računalnik znamke HP s programsko opremo. Skupna materialna škoda znaša okoli 70.000 evrov.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran