radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, 20. septembra ob 8.47 uri, so policiste OKC PU Nova Gorica obvestil o prometni nesreči II. kategorije s pobegom v Novi Gorici (Delpinova ulica v neposredni bližini večje poslovno-stanovanjske zgradbe v središču mesta) in v kateri sta bila udeležena pešec (otrok) in neznana voznica osebnega avtomobila. V omenjeni prometni nesreči je pešec (otrok) utrpel predvidoma lažje telesne poškodbe in mu je bila kasneje nudena zdravniška pomoč v ZD Nova Gorica. Po prvih ugotovitvah je prometno nesrečo povzročila neznana voznica osebnega avtomobila, bele barve, italijanskih registrskih številk.

Da bi razjasnili vse okoliščine prometne nesreče, policisti Policijske postaje Nova Gorica prosijo vse očividce, ki imajo koristne informacije, da o tem obvestijo policijsko postajo (Sedejeva 11, 5000 Nova Gorica, telefon: (05) 303 44 00, elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled.) oz. se zglasijo na najbližji policijski postaji ali pa pokličejo na intervencijsko številko policije 113 oz. anonimni telefon policije 080 1200.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran