radio tomi predvajalnik

policija nesreca21. 9. 2019 nekaj po 10. uri se je na cesti Ljubljana - Litija v naselju Senožeti zgodila prometna nesreča, v kateri sta se lahko telesno poškodovala motorist in njegova potnica. Voznik je z motornim kolesom pripeljal iz krožnega krožišča v Senožetih v smeri proti Kresnicam. Nasproti je pripeljal voznik neznanega osebnega vozila, neznane znamke in barve, ki je prehiteval kolono vozil. Motorist se je moral umakniti desno in je trčil v ograjo.

Za razjasnitev okoliščin prometne nesreče naprošamo vse, ki bi lahko karkoli vedeli o prometni nesreči, da se zglasijo na Postaji prometne policije Ljubljana, Grič št. 56, pokličejo na številko 01 583 88 20 ali pokličejo interventno številko 113 ali na anonimni telefon 080 1200. Prav tako pozivamo voznika udeleženega vozila, da pokliče eno od omenjenih številk ali se zglasi na Postaji prometne policije Ljubljana.

Tomaž Tomaževic
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran