radio tomi predvajalnik

policija nesrecaVčeraj okoli 18.20 ure je na primorski avtocesti med Vrhniko in Logatcem v smeri proti Kopru je prišlo do prometne nesreče v kateri so bila udeležena štiri tovorna vozila. Po prvih zbranih obvestilih je bilo ugotovljeno, da je voznik tovornega vozila (državljan Slovenije) dohitel počasi se premikajočo kolono tovornih vozil, ker pa je vozil z neprilagojeno hitrostjo se ni mogel pravočasno ustaviti in je tako povzročil naletno trčenje še treh pred seboj vozečih tovornih vozil (2 voznika sta državljana BIH in 1 voznik državljan Madžarske). Po nesreči je povzročitelj ostal ukleščen v vozilu, zato so na kraju posredovale interventne službe, nato pa je bil odpeljan z reševalnim vozilom v UKC Ljubljana. Po do zdaj znanih podatkih gre za lažje telesne poškodbe. Ostali trije vozniki niso zadobili telesnih poškodb. Po vseh zbranih obvestilih bodo policisti zoper povzročitelja izvedli ustrezen ukrep.

Zaradi nesreče je bila do 20. ure zaprta celotna avtocesta v smeri Kopra, zaradi česar je prišlo do daljših zastojev tako na avtocesti kot na vzporednih cestah.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran