radio tomi predvajalnik

policija nesrecaVčeraj, 27. septembra ob 14.25 uri, je bila Policija obveščena o prometni nesreči II. kategorije na hitri cesti H4 Vipava – Nanos (pred predorom Barnica), kjer je prišlo do trčenja med voznico motornega kolesa in voznikom osebnega avtomobila. Ugotovljeno je bilo, da je voznik avtomobila vozil po prehitevalnem pasu v smeri Vipava - Nanos, za njim pa je peljala 30-letna motoristka. Po voznem pasu je v tem času vozil tudi voznik tovornega vozila, državljan BiH, ki je z vozilom delno zapeljal levo na prehitevalni pas, zaradi česar je voznik osebnega avtomobila začel zavirati. Omenjena motoristka se je zaletela v zadnji del osebnega avtomobila in posledično padla po tleh in se predvidoma lažje telesno poškodovala.

Pomoč poškodovani voznici motornega kolesa so na kraju kasneje nudili reševalci NMP ZD Ajdovščina in gasilci GRC Ajdovščina. Glede na ugotovljena dejstva okoliščin prometne nesreče je bil vzrok prometne nesreče varnostna razdalja 30-letne voznice motornega kolesa. Prav tako so prometni policisti zaradi kršitve ukrepali tudi zoper voznika tovornega vozila zaradi nepravilne strani vožnje. Vipavska hitra cesta je bila za ves promet ponovno odprta ob 15.53 uri.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran