radio tomi predvajalnik

policija splosniV vasi Jasen pri Ilirski Bistrici je ob 19.20 zagorel objekt. Prvi podatki kažejo, da je verjetno zagorelo ostrešje hleva zaradi samovžiga sena. Gasilci so požar pogasili, ogled bodo kriminalisti opravili danes.

V Kortah je nekdo z dvorišča hiše ukradel skuter Gilera Runner 125 ccm, reg. KPJ2-08, črne barve z dodatki rumene, rdeče in na bokih rumeno rdeč znak v obliki ognja, vreden 1.000 evrov. Skuter je letnik 1999 in je bil zaklenjen v krmilu in disku.

Ob 4.30 je bil v Portorožu sam udeležen v prometni nesreči 22-letnik z mopedom, ki je zaradi napačne strani vožnje zapeljal na robnik in padel. Alkotest mu je pokazal 0,71 mg/l. Odredili so mu pridržanje, sledi obdolžilni predlog.

Ilegalne migracije
Na območju PP Kozina (Golac) so policisti dopoldan prijeli 8 državljanov Pakistana, V Kuteževem pa so popoldan prijeli državljana Alžirije. Zvečer so policisti pri Šmarju prijeli pet oseb (državljana Iraka in štiri državljane Irana). Zjutraj so v Račicah prijeli še dva državljana Egipta. Ob 19. uri je bil v vasi V. Bukovica opažen osebni avto Škoda octavia combi, ljubljanskih registrskih številk, v katero je vstopilo več oseb. Policisti so vozilo ustavili pri Kozini. Voznik je bil 35-letni državljan Sirije, z urejenimi dokumenti v Nemčiji, poleg njega sta bila še dva državljana Sirije, ki sta prišla v Slovenijo nelegalno.

Vsi policijski postopki še potekajo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran