radio tomi predvajalnik

Postojnski policisti so z operativnim delom na terenu prišli do 30-letnika iz Postojne, ki so ga utemeljeno osumili storitve več kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (po 186. členu KZ-1).

Na podlagi zbranih obvestil in pridobljenih dokazov so osumljenca v ponedeljek popoldan prijeli pri preprodaji prepovedanih drog in mu odvzeli prostost. Na podlagi pridobljene odredbe sodišča so policisti in kriminalisti v Postojni opravili hišno preiskavo, pri kateri so zasegli prepovedane droge heroin, kokain, amfetamin, večjo količino različnih vrst tablet, ki vsebujejo prepovedane droge, ki jih je osumljeni preprodajal in hranil z namenom nadaljnje preprodaje ter večjo količino gotovine.

postojna zaseg droge 1

postojna zaseg droge 2

Na podlagi vseh zbranih obvestil in dokazov in dejstva, da je specialni povratnik že bil obsojen zaradi istovrstnih kaznivih dejanj, je bil Postojnčan 8. 10. 2019 s kazensko ovadbo zaradi ponovne storitve več kaznivih dejanj Neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami (po 186. členu KZ-1) priveden k preiskovalnemu sodniku v Kopru, ki je zanj odredil pripor.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran