radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 30 prometnih nesreč, 3 z lažjimi poškodbami udeleženih in 27 z materialno škodo.

Zaradi kršitev javnega reda in miru smo ukrepali štirikrat.

S področja kriminalitete poročamo o tatvini, poskusu tatvine in poškodovanju vozila.

Poskus tatvina - Celje
Včeraj je varnostnica v trgovskem centru v Celju zalotila 32-letnega moškega, doma z območja Velenja, ki je poskušal ukrasti varilni aparat in električna stikala ter ga zadržala do prihoda policistov. 32-letnika bomo kazensko ovadili.

Poškodovanje vozila - Podvelka
V Podvelki smo obravnavali poškodovanje vozila. Neznani storilec je na pokrovu motorja z ostrim predmetom naredil več risov in lastniku povzročil za najmanj 200 € škode.

Tatvina kolesa - Velenje
V Velenju, na Kosovelovi ulici, smo včeraj obravnavali tatvino ženskega kolesa znamke Kilimanjaro, temno rdeče barve. Kolo je bilo pred stanovanjskim blokom, s ključavnico pritrjeno na drugo starejše kolo, ki ga storilec ni ukradel.

Zasegi vozil – Celje, Šentjur in Šmarje pri Jelšah
V Celju, na Bežigrajski ulici, smo včeraj zasegli motorno kolo 27-letnemu vozniku, doma z območja Ptuja, ki je vozil brez vozniškega dovoljenja, pri vožnji ni uporabljal varnostne čelade in ni ustavil na znake policistov, pač pa odpeljal na parkirišče trgovine in poskušal peš pobegniti, kar mu ni uspelo. Zaradi neizpolnjevanja pogojev za vožnjo smo mu motorno kolo zasegli. Zaradi ostali prekrškov sledi obdolžilni predlog.

V Šentjurju in Šmarju smo včeraj osebni vozili zasegli voznikoma, ki sta vozila brez vozniških dovoljenj in pod vplivom alkohola.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran