radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 264 klicev, od tega 86 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času smo obravnavali en nedovoljen prehod državne meje. Policisti PP Gorišnica so namreč včeraj, nekaj po 17. uri, prijeli dva slovenska državljana, ki sta z osebnim avtomobilom vstopila v našo državo na mestu, kjer ni mejnega prehoda. Izdali so ji plačilni nalog.

DRZNA TATVINA
Včeraj, okoli 13:30, je 81-letna ženska pešačila po Belačevi ulici v Mariboru, iz smeri Prežihove proti Koprivnikovi. Na Koroški cesti ji je izza hrbta pritekel neznani storilec in ji z leve roke odtujil svetlo rjavo torbico, ki jo je držala za ročaje. Neznani storilec se je nato obrnil in stekel na Prežihovo in po Koroški v smeri tržnice.

Opis storilca:

  • mlajši fant, visok okoli 150 cm, oblečen v sivi spodnji del trenerke in črni zgornji del s kapuco.

Skupna materialna škoda znaša okoli 1.000 evrov.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran