radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo pomurski policisti obravnavali pet prometnih nesreč, šest kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, pridržali eno osebo, zasegli tri osebne avtomobile, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Ob 12.15 je voznik osebnega avtomobila izven naselja Apače pri vključevanju v promet na prednostno cesto, izsilil prednost voznici mopeda, ki pa se kljub izogibanju ni mogla izogniti trčenju. S sprednjim desnim delom je trčila v sprednji levi del vozila in nato padla po vozišču. Pri trčenju se je voznica mopeda hudo telesno poškodovala.

Na področju kriminalitete smo obravnavali poškodovanje vozišča in bankine, vlom v skladiščni prostor podjetja, kaznivo dejanje Grožnje, Razžalitve in zatajitev denarja na bankomatu. Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe so pri kontroli v Dolnjem Lakošu odkrili dve ukradeni terenski vozili.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelj, ki se v gostinskem lokalu, kljub intervenciji policistov ni hotel pomiriti je bil pridržan.

Zaseženi so bili trije osebni avtomobili, ker vozniki za vožnjo niso posedovali vozniških dovoljenj.

Med 1. in 13 oktobrom poteka preventivna akcija večih pristojnih služb za večjo varnost pešcev. Posvetimo večjo pozornost med vožnjo tej skupini.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Lendava.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran