radio tomi predvajalnik

policija splosniV zadnjih 24 urah smo na OKC PU Celje oz. na interventno številko policije za nujne klice 113 sprejeli 209 klicev občanov. V 58 primerih je šlo za interventne dogodke. 25 dogodkov je bilo s področja prometne varnosti, 11 s področja kriminalitete, 11 s področja javnega reda in miru, 11 pa iz ostalih področij dela policije.

Obravnavali smo dve prometni nesreči z lažjimi telesnimi poškodbami ter 11 prometnih nesreč z materialno škodo. Na področju javnega reda in miru je bilo prav tako mirno, saj smo obravnavali le dve kršitvi na javnem kraju ter dve v zasebnih prostorih. S področja kriminalitete poročamo KD Lahke telesne poškodbe, tatvini, vlomu, ter KD Overitve lažne vsebine.

Zaseg vozila - Dravograd
V Dravogradu so policisti zasegli tovorno vozilo vozniku, ki je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja. Med postopkom so policisti tudi ugotovili, da je vozil neregistrirano tovorno vozilo.

Vlom v hišo - Slovenske Konjice
V Slovenskih Konjicah je bilo vlomljeno v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je pregledal in preiskal notranjost ter odtujil za okoli 1000 Eur zlatnine.

Toliko smo vam pripravili za današnje poročilo. Želim vam lep in predvsem varen dan.

Božidar Pezdevšek
vodja centra
Policijska uprava Celje

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran