radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 6 obvestil o prometnih nesrečah, od tega 1 s telesnimi poškodbami;
  • 4 kršitve predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijavo suma kaznivega dejanja vlom.
  • Danes po podatkih avstrijskih varnostnih organov predvidene 30 minutne zapore ceste na avstrijski strani Korenskega sedla med 11.00 in 13.00 uro.

policija splosniPromet
Včeraj zgodaj zjutraj se je v prometni nesreči v okolici Kranja huje poškodovala kolesarka. Okoliščine kažejo, da je voznik z osebnim avtomobilom zaradi kršitve prometnih pravil trčil vanjo, ko mu je pravilno pripeljala nasproti. Utrpela je več zlomov.

Smo že v obdobju dnevov slabše vidnosti, ki je problematično za kolesarje, kot tudi za pešce. To zahteva ustrezno prilagoditev in večjo pazljivost na strani vseh udeležencev v prometu. Kolesarji in pešci naj bodo vidni in dosledni pri upoštevanju prometnih pravil, vozniki pa naj jih predvsem ne spregledajo.

Umazana cesta
Tržiški policisti so včeraj zaradi umazane ceste posredovali v Kovorju. S kmetijske mehanizacije se je na cesto razlila gnojnica. Posameznika so policisti kaznovali z globo.

Gre za prekršek ogrožanja varne uporabe javne ceste, ki zajema tudi obveznost posameznika, da z vozila odstrani zemljo ali blato, ki bi lahko onesnažilo vozišče, preden se s kjerkoli vključi v promet na javni cesti. Posameznik se kaznuje z globo 1.000 eurov.

Požara
V Kranju so se včeraj zjutraj vneli sekanci. Posredovali so poklicni in prostovoljni gasilci. Materialna škoda ni nastala.

Popoldan pa so policisti v Škofji Loki obravnavali požar v kurilnici. Nastala je manjša materialna škoda.

Vlom. V Studenčicah je bilo včeraj ponoči vlomljeno v počitniški objekt.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran