radio tomi predvajalnik

policija splosniPolicisti Policijske uprave Koper so v zadnjih 24ih urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 143 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda in posredovali pri treh kršitvah javnega reda in miru. S področja kriminalitete so obravnavali dva vloma in štiri tatvine, eno ponarejanje denarja in eno kaznivo dejanje v povezavi s prepovedanimi drogami. Posredovali so zaradi nezakonitih prehodov državne meje.

Kriminaliteta:
V Divači je nekdo vlomil v hišo. Najprej je poskušal vlomiti skozi balkonska vrata, kar mu ni uspelo, nato pa je vlomil skozi okno spalnice in sprožil alarm. Pregledal je vse prostore, vendar iz hiše ni po prvih podatkih ničesar ukradel.

V Hrvatinih pa je nekdo vlomil v lokal in odnesel sladoled in nekaj drobiža.

V Strunjanu so s privezanega lesenega plovila odtujili izvenkrmni motor Yamaha F4 AMHL, vreden 450 evrov.

Prometna varnost:
Ob 20.36 smo bili obveščeni, da je na avtocesti, takoj za predorom Kastelec proti Kozini, zagorelo vozilo. Zagorelo je zaradi tehnične napake na motorju vozila. Nihče ni bil poškodovan.

Ilegalne migracije
Na območju PU Koper smo od srede, 9. 10. 2019 od 6.00 ure, do danes, 10. 10. 2019 do 6.00 ure, obravnavali 18 oseb, ki so nedovoljeno prestopile državno mejo med RH in RS. PP Koper je obravnaval 7 oseb, PP Ilirska Bistrica 6 oseb in PP Kozina 5 oseb.

Osebe po državljanstvih:

  • Iran 6
  • Pakistan 4
  • Turčija 3
  • Indija 2
  • Afganistan 1
  • Bangladeš 1
  • Srbija 1

Policijski postopki še potekajo.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran