radio tomi predvajalnik

Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so včeraj ob 11.37 uri med kontrolo cestnega prometa na regionalni cesti M. Sobota – Lendava v naselju Dolnji Lakoš zaustavili in kontrolirali osebni avtomobil znamke Toyota, poljskih registrskih oznak. Pri kontroli vozila in listin je bilo ugotovljeno, da sta prometno dovoljenje in registrska tablica ponaredek. Prav tako je bila na vozilu prenarejena tipska nalepka in številka šasije.

zasezena toyota

Ob 12.25 uri se je v bližino, kjer so policisti izvajali postopek zoper osumljenega državljana Poljske pripeljalo osebno vozilo znamke Lexus. Zaradi suma, da gre za povezavo med voznikoma je bila opravljena kontrola osebe in vozila. Tudi pri drugem vozniku je bilo ugotovljeno, da je prometno dovoljenje in registrska tablica ponaredek. Prenarejena je bila tudi tipska nalepka in številka šasije. Obe vozili sta bili v mesecu septembru odtujeni v Italiji.

zasesen lexus

Vozili sta bili zaseženi. 43- in 36- letnemu državljanu Poljske je bila odvzeta prostost in bosta s kazensko ovadbo zaradi kaznivega dejanja prikrivanja po 217. členu KZ-1 in ponarejanja listin po 251. členu KZ-1 privedena k preiskovanemu sodniku.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran