radio tomi predvajalnik

policija splosniTrčila vlak in osebni avtomobil
Policisti smo bili včeraj, ob 22.30 uri obveščeni, da je pri železniški postaji v naselju Šalovci prišlo do trčenja med vlakom in osebnim avtomobilom. Z ogledom kraja prometne nesreče in z zbiranjem obvestil je bilo ugotovljeno, da se je voznica osebnega avtomobila odpeljala do železniške postaje in želela vozilo obrniti. Nato je zapeljala čez peron, kjer sta kolesi zdrsnili v smeri železniškega tira. Voznica je vozilo zapustila. Iz smeri Hodoša je pripeljal tovorni vlak in trčil v vozilo, katero je odbilo. Voznica je s kraja odšla in bila izsledena. Preizkus alkoholiziranosti je pri voznici pokazal 0.86 mg/l alkohola. Zoper voznico bo podana kazenska ovadba zaradi suma storitve kaznivega dejanja ogrožanje javnega prometa z nevarnim dejanjem ali sredstvom. Poškodovanih v prometni nesreči ni bilo. Nastalo je za okrog 20.000 evrov materialne škode.

Vlom v hišo
Minulo soboto je neznani storilec vlomil v stanovanjsko hišo na širšem območju Gornje Radgone in odtujil gotovino ter zlatnino v vrednosti okrog 14.000 evrov.

Preizkus alkoholiziranosti 0,98 mg/l
Minulo soboto, malo po 21. uri je v Murski Soboti voznik osebnega avtomobila zaradi nepravilne smeri vožnje trčil v otok pred krožiščem in nato posledično zapeljal skozi krožišče, kjer je obstal. V prometni nesreči je nastalo za okrog 4.000 evrov materialne škode. Voznik je opravil preizkus alkoholiziranosti, kateri je pokazal 0,98 mg/l alkohola. Zoper voznika bo podal obdolžilni predlog.

Suzana Rauš
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran