radio tomi predvajalnik

policija splosniNa območju Policijske uprave Celje smo ta konec tedna obravnavali 242 interventnih dogodkov.

Petek, 11. oktober 2019

Tatvina stolov in miz – Celje
S terase gostinskega lokala na Teharjah je neznani storilec ukradel dve mizi in šestnajst stolov.

Poškodovanje vozil – Celje, Prevalje in Velenje
Na Ulici V. prekomorske brigade v Celju smo v petek obravnavali poškodovanji dveh vozil. Na obeh je storilec prebodel po eno pnevmatiko ter z ostrim predmetom na vozilih naredil risa.

Na Prevaljah je neznani storilec na osebnem vozilu, parkiranem na parkirnem prostoru podjetja, prerezal vse štiri pnevmatike.

Dve poškodovanji vozil smo v petek obravnavali tudi na Kidričevi ulici v Velenju. Tudi v tem primeru je storilec na vozilih prebodel pnevmatike. Na enem vozilu eno in na drugem dve.

Tatvina pnevmatik – Celje
V Celju, na Mariborski ulici je neznani storilec s petih novih vozil parkiranih na parkirišču podjetja, ukradel vsa platišča s pnevmatikami ter tri zračne blazine.

Zaseg konoplje – Slovenske Konjice
Pri hišni preiskavi na območju Slovenskih Konjic smo 46-letnemu občanu zasegli dober kilogram posušenih vršičkov konoplje, par vej konoplje, ki jih je sušil in dve sadiki konoplje.

Vlom v vozilo - Šentjur
V Šentjurju je neznani storilec vlomil v kabino tovornega vozila in ukradel plačilno kartico ter v nadaljevanju na območju Ljubljane s kartico plačal gorivo v vrednosti 900 €.

Tatvina kolesa - Celje
Na Gledališkem trgu v Celju smo obravnavali tatvino ženskega kolesa, bele barve.

Vlom v cerkev – Celje
V Celju smo obravnavali vlom v cerkev. Storilec ni ničesar ukradel, škodo je povzročil s poškodovanjem notranjih steklenih vrat.

Vlom v hišo - Žalec
Na območju Žalca je neznani storilec skozi balkonska vrata na zadnji strani hiše vlomil v stanovanjsko hišo. Ukradel je več ročnih ur in nekaj gotovine.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami – Velenje
V Hrastovcu, na območju Policijske postaje Velenje se je v petek v večernih urah v prometni nesreči huje poškodovala 20-letna voznica osebnega vozila, ki je zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo zapeljala z vozišča in trčila v drevo.

Sobota, 12. oktober 2019.

Vlom v gostinski lokal – Slovenj Gradec in Celje
Na Celjski cesti v Slovenj Gradcu smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar.

Vlom v gostinski lokal smo obravnavali tudi na Ostrožnem v Celju. Storilec je odnesel več kot 30 škatlic cigaret.

Tatvina – Vojnik, Migojnice
Izpred podjetja v Vojniku je neznani storilec ukradel enoosno prikolico s ponjavo.

V Migojnicah je neznanec vstopil v odklenjeno stanovanje v času, ko so bili lastniki doma, in ukradel žensko denarnico. S kraja se je odpeljal s skuterjem temnejše barve.

Poškodovanje vozila – Zgornji Gabrnik
V Zgornjem Gabrniku je neznani storilec na osebnem vozilu z ostrim predmetom naredil več risov in poškodoval luči.

Vlom v stanovanjsko hišo – Vransko in Braslovče
Na Vranskem je neznani storilec skozi balkonska vrata vlomil v stanovanjsko hišo. Prostore je preiskal. Ukradel ni ničesar.

V Braslovčah je storilec v hišo vlomil skozi vrata terase in ukradel dva prenosna računalnika.

Vlom v osebno vozilo – Slovenj Gradec
V Slovenj Gradcu smo obravnavali vlom v osebno vozilo. Storilec je ukradel avtoradio, filter in pokrov posode za olje.

Nedelja, 13. oktober 2019

Tatvina – Teharje
Na Teharjah je neznani storilec iz odklenjene stanovanjske hiše ukradel nekaj gotovine in večji nož.

Prometni nesreči s pobegom – poziv občanom
Včeraj so nas iz Splošne bolnišnice Celje obvestili, da je pri njih iskal pomoč 73-letni pešec, v katerega je v soboto okoli 23,45 ure na Cesti v gaj, na Bregu pri Polzeli trčil kolesar. Oba sta padla. Pešec je zaradi lažjih poškodb včeraj poiskal pomoč v celjski bolnišnici. Udeleženega kolesarja prosimo, da zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče pokliče na telefonsko številko 113.

Včeraj, okoli 16. ure, je na pešpoti na ulici Ob železnici v Celju otrok s kolesom trčil v 84-letno peško, ki je padla in se lažje poškodovala. Otrokova starša sta peški pomagala vstati, podatkov si niso izmenjali. Peška je zaradi lažjih poškodb poiskala zdravniško pomoč v celjski bolnišnici. Zaradi razjasnitve okoliščin pozivamo starše otroka, ki je s kolesom trčil v peško, da pokličejo na telefonsko številko 113.

Ilegalni prehodi državne meje v času od petka 11. oktobra 2019 od 6. ure do 14. oktobra 2019 do 6. ure
V petek, okoli pol osmih zjutraj, so policisti pri mejni kontroli, pri vstopu v Slovenijo, v podvozju slovenskega tovornega vozila odkrili dva ilegalna prebežnika, državljana Maroka in Alžirije. Oba smo po opravljenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

V petek, nekaj po 22. uri, smo v Rogatcu izsledili tri državljane Iraka, ki so ilegalno vstopili v Slovenijo. Dva sta zaprosila za azil, enega smo po izvedenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

ilegalni prestop drzavne meje

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran