radio tomi predvajalnik

policija splosniPretekli ponedeljek smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, štiri kazniva dejanja, štiri kršitve javnega reda in miru, zasegli osebni avtomobil, pri nedovoljenem prečkanju državne meje prijeli tri tujce, tri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

V naselju Cankova je danes zjutraj ob 04.45 prišlo do trčenja dveh osebnih avtomobilov. Dve osebi sta se pri tem telesno poškodovali. Vzrok nesreče in škoda bo znana po opravljenem ogledu.

Na področju kriminalitete so soboški policisti obravnavali poskus vloma v skladiščni prostor, tatvino vrtnega orodja in Goljufijo. Radgonski policisti pa so obravnavali kaznivo dejanje Poneverbe.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnih prostorih in enkrat na javnem kraju. Kršitelji so se ob intervenciji policistov pomiril in s kršitvijo prenehali.

Vozniku je bil zasežen osebni avtomobil, ker za vožnjo ni posedoval ustreznega vozniškega dovoljenja.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti opravljali na območju PP Gornji Petrovci in Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran