radio tomi predvajalnik

policija nesrecaDanes, nekaj pred 16. uro je bila Policijska uprava Ljubljana obveščena o prometni nesreči v križišču Tivolske in Celovške ceste v Ljubljani. Po prvih zbranih obvestilih je voznik avtobusa vozil po Tivolski cesti iz smeri Tržaške ceste in zavijal levo na Celovško cesto. Voznik motornega kolesa je v tem času pripeljal naravnost po Tivolski cesti v smeri Tržaške ceste in trčil v sprednji del avtobusa, ki je v križišču zavijal. Motorist je po trčenju obležal na vozišču in je bil z reševalnim vozilom odpeljan v UKC Ljubljana. Po prvih znanih podatkih ni zadobil hujših poškodb in njegovo življenje ni ogroženo. Voznik avtobusa ni bil poškodovan, v vozilu pa v času trčenja ni bilo potnikov. Oba voznika sta opravila preizkus alkoholiziranosti, ki pa je bil pri obeh negativen.

Aleksandra Golec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Ljubljana

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran