radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 6 obvestilo o prometnih nesrečah, od tega 2 s telesnimi poškodbami;
  • 3 kršitve predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju;
  • s področja kriminalitete pa prijave sumov kaznivih dejanj tatvina, vlom in poškodovanje tuje stvari.
  • Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo eno vozilo.
  • Ceste so mokre in spolzke. Vozne površine uporabljajte previdno in računajte na daljšo zavorno pot ter na večje tveganje za padce pri kolesarjih, voznikih skirojev, mopedistih in motoristih.

Dogodki:

  • Dve nesreči pri delu. Blejski policisti so v ponedeljek obravnavali primer hujše poškodbe roke pri delu s strojem, na območju Kranjske Gore pa je včeraj delavca poškodovala cisterna. Glede na do sedaj zbrana obvestila je tuje krivda v obeh primerih izključena.
  • Blejski policisti so v ponedeljek popoldan obravnavali spor dveh stanovalcev in grožnje z nevarnim predmetom. Predmeti so bili zaseženi. Poškodovan ni bil nihče. Postopek še poteka.

policija splosniPromet
V Kranju so policisti včeraj obravnavali trčenje vozila v prometno signalizacijo zaradi zdravstvenih težav pri vozniku. Voznik je bil s kraja odpeljan v zdravstveno ustanovo. Zaradi neprilagojene hitrosti vožnje povzročitelja nesreče pa sta v Gobovcih čelno trčili dve vozili. Povzročitelj je izgubil nadzor nad vozilom in trčil v avtomobil, ki je pripeljal nasproti. Udeleženci so se po podatkih policije v nesrečah lahko telesno poškodovali.

Kriminaliteta
Na Hrušici je bilo včeraj ponoči vlomljeno v objekt. Nastala je materialna škoda. Lastniki ne pogrešajo ničesar. Na Blaževi ulici v Škofji Loki in na Hujah pa so policisti obravnavali poškodovanje na dveh osebnih avtomobilih.

Tatvina, prijet osumljenec
Policisti so v ponedeljek v okolici Tržiča po prijavi suma tatvine bakrenih delov na objektu obravnavali Radovljičana, ki je utemeljeno osumljen kaznivega dejanja tatvine. Osumljenec je bil izsleden blizu kraja kaznivega dejanja. Predmete manjše vrednosti so policisti zasegli. Za dejanje ga bodo kazensko ovadili.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran