radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 71 interventnih dogodkov.

Vloma v stanovanjski hiši – Podvin in Žiče
V Podvinu je storilec v hišo vlomil skozi balkonska vrata in ukradel več kosov zlatnine.

V Žičah je storilec v hišo vlomil skozi pritlično okno, pred tem pa je z vlamljanjem poškodoval vhodna vrata. Prostore je preiskal. Ukradel ni ničesar.

Vlom v gostinski lokal - Celje
Na Stanetovi ulici v Celju smo obravnavali vlom v gostinski lokal. Storilec je ukradel menjalni denar ter več alkoholnih in brezalkoholnih pijač.

Tatvine nafte in poškodovanje delovnega stroja – Celje in Gabrovlje
Na Ribarjevi ulici v Celju smo včeraj obravnavali tatvino okoli 300 litrov nafte, ki jo je neznani storilec ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Tatvino dobrih 50. litrov nafte smo včeraj obravnavali še v Gabrovljah. Tudi v tem primeru jo je storilec ukradel iz rezervoarja tovornega vozila.

Na Bežigrajski cesti v Celju je neznani storilec vlomil v nakladalni delovni stroj in ukradel okoli 80 litrov nafte ter v kabini zanetil požar.

Cestno prometne kršitve na avtocesti
Policisti Postaje prometne policije Celje v zadnjih dneh poostreno nadzirajo voznike tovornih vozil in avtobusov v javnem cestnem prometu. V ponedeljek so na avtocesti obravnavali tujega voznika skupine vozil, sestavljene iz vlečnega in priklopnega vozila, pri katerem je obstajal sum manipulacije zapisovalne naprave - digitalnega tahografa v vlečnem vozilu. Za vlečno vozilo so odredili izredni tehnični pregled zapisovalne naprave, kjer so zaznali tehnično nepravilnost oziroma pomanjkljivost na zapisovalni napravi, zaradi česar le ta ni pravilno delovala. Vozniku in tuji pravni osebi so policisti Postaje prometne policije Celje izrekli globo.

Sinoči je na Operativno komunikacijski center PU Celje poklicala občanka in povedala, da po avtocesti, v smeri proti Mariboru, nezanesljivo vozi voznik tovornega vozila. Policisti postaje prometne policije Celje so voznika skupine vozil, sestavljene iz vlečnega in priklopnega vozila - cisterne, ki ni vozil po sredini prometnega pasu, ustavili izven naselja Arja vas. Vozniku so odredili preizkus alkoholiziranosti in ugotovili, da je imel 1.39 miligramov alkohola v litru izdihanega zraka. Vozniku so odredili pridržanje, zoper njega bodo podali še obdolžilni predlog na Okrajno sodišče v Celju. Voznici, ki nas je opozorila na nezanesljivo vožnjo voznika, se zahvaljujemo.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran