radio tomi predvajalnik

Policisti operativno komunikacijskega centra Policijske uprave Maribor smo v minulih 24 ur prejeli 293 klicev, med katerimi je bilo 105 interventnih dogodkov. Od tega:

  • 19 obvestil s področja kriminalitete, največ je bilo tatvin, velikih tatvin, poškodovanje tuje stvari, KD Grožnje,
  • 35 obvestil s področja prometne varnosti, od tega 3 prometne nesreče v katerih so se 3 osebe lažje telesno poškodovale, v ostalih prometnih nesrečah je nastala zgolj gmotna škoda. Zaradi hujših kršitev cestno prometnih predpisov smo zasegli 1 motorno vozilo.
  • 5 obvestil v zvezi s kršitvami javnega reda in miru. Od tega 4 kršitve JRM na javnem kraju in 1 kršitev JRM v zasebnih prostorih.

Policisti so obravnavali nedovoljen prestop državne meje:
Policisti PP Ormož so v Središču ob Dravi prijeli migranta državljana Alžirije, ki je na nedovoljen način prestopil državno mejo. Po končanem postopku je bil vrnjen hrvaškim varnostnim organom.

Petar Habrun, univ. dipl. iur.
vodja izmene OKC PU Maribor
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran