radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali tri kazniva dejanja, štiri prometne nesreče, tri kršitve javnega reda in miru ter dva primera povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete smo v Murski Soboti obravnavali tatvino kolesa, poškodovanje ograje in na eni od bank je bil odkrit bankovec za 50 evrov za katerega se sumi da je ponarejen.

Okoli 17.10 ure se je v Gomilicah zgodila prometna nesreča v kateri se je voznik mopeda telesno poškodoval. Voznika osebnega avtomobila znamke Nissan Qashqai sive barve in ostale morebitne priče naprošamo, da se zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče javijo na tel. številko 113 ali najbližjo policijsko postajo.

Javni red in mir je bil kršen trikrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se ob intervencijah policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

Pogostejše meritve hitrosti bodo policisti opravljali na območju PP Gornja Radgona.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran