radio tomi predvajalnik

policija splosniVlom v poslovni prostor
V Ljutomeru je bilo v noči na 17.11.2019 vlomljeno v poslovni prostor od koder je neznani storilec odtujil več razstavljenih mobilnih telefonov in gotovino. Nastalo je za okrog 6.000 evrov škode.

Zasežen štirikolesnik
Policisti Policijske postaje za izravnalne ukrepe Murska Sobota so danes ob 5.15 uri na avtocesti na počivališču Dolinsko jug, opravili kontrolo bolgarskega kombiniranega vozila, ki ga je vozil drž. Romunije. V tovornem delu je imel naložen novejši štirikolesnik vreden okrog 13.000 evrov. V postopku je bilo ugotovljeno, da je bil štirikolesnik v nočnih urah iz 17. na 18. 10. 2019 ukraden na območju Policijske uprave Ljubljana. Vozilo bo vrnjeno lastniku. Zoper državljana Romunije pa bo podana kazenska ovadba zaradi kaznivega dejanja zatajitve.

 zaseg stirikolesnika

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran