radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 324 klicev, od tega 107 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje.

VLOM V STANOVANJE
Policisti Policijske postaje Maribor II so obravnavali vlom v stanovanje. Neznani storilec je 17. oktobra, med 7. in 13. uro, skozi vhodna vrata vlomil v stanovanje 57-letne Mariborčanke. Iz stanovanja je odtujil zlatnino in gotovino v vrednosti 10.000 evrov.

NEVARNA VOŽNJA V CESTNEM PROMETU
Policisti Postaje prometne policije Maribor so danes, okoli 0.30, v Mariboru obravnavali 27-letnega voznika osebnega vozila, ki ni ustavil na znak policistov. Med bežanjem je zaradi neprilagojene hitrosti trčil v štiri parkirana vozila ter kraj zapustil peš. Policisti so ga kmalu izsledili in ugotovili, da je brez veljavnega vozniškega dovoljenja vozil neregistrirano vozilo, preizkusu alkoholiziranosti pa je pokazal, da je imel v organizmu 0,81 mg alkohola na liter izdihanega zraka. Policisti so mu vozilo zasegli, zaradi suma storitve kaznivega dejanja Nevarna vožnja v cestnem prometu pa ga bodo kazensko ovadili pristojnemu tožilstvu.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran