radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklih štiriindvajsetih urah smo policisti v Pomurju obravnavali tri prometne nesreče, ki so se končale le z materialno škodo, sedem kaznivih dejanj, tri kršitve javnega reda in miru, dva požara, štiri primere povoženja divjadi in poškodbo vozila na parkirnem prostoru.

Na področju kriminalitete smo obravnavali dve poškodbi kombajna pri spravilu koruze, spletno goljufijo pri nakazilu denarja, zlorabo osebnih podatkov in vlom v stanovanjsko hišo. Policisti policijske postaje za izravnalne ukrepe pa so pri kontroli na avtocestnem počivališču Dolinsko odkrili ukraden štirikolesnik.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Kršitelji so se po intervenciji policistov pomirili in s kršitvami prenehali.

V Dokležovju je zagorelo v gospodarskem poslopju, kjer je imel lastnik prostor, ki ga je uporabljal za pisarno. Škode je za okoli 5.000 EVR. V Lastomercih pa je lastnik na štedilniku pustil ponev z mastjo, ki se je vnela in poškodovala kuhinjske elemente. Požar je pogasil lastnik sam. Škode je za okoli 1.000 EVR.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo policisti izvajali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran