radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu so policisti v Pomurju obravnavali šest prometnih nesreč. Pri tem sta se dve končali z lažjimi telesnimi poškodbami. V ostalih štirih je nastala samo materialna škoda. Obravnavana je bila še ena poškodba vozila na parkirnem prostoru in štirje primeri povoženja divjadi. Poleg tega je bilo obravnavano eno kaznivo dejanje in devet kršitev javnega reda.

V Prosenjakovcih je ponoči prišlo do poškodbe bankomata NLB. Policisti opravljajo ogled.

Javni red je bil kršen 6-krat v zasebnih prostorih in 3-krat na javnih krajih. V Murski Soboti je bil pridržan kršitelj, kateri je doma razgrajal in se ob intervenciji policistov ni hotel pomiriti.

Zaradi vožnje brez veljavnega vozniškega dovoljenja je bilo zaseženo kolo z motorjem.

Pogostejše meritve hitrosti z radarjem bodo danes čez dan na območju policijske postaje Murska Sobota in na pomurski avtocesti.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran