radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 85 interventnih dogodkov.

Cestni promet
S področja cestnega prometa poročamo o 24. prometnih nesrečah. V eni se je huje poškodovala kolesarka, v štirih smo zabeležili lažje poškodbe udeleženih, 19 prometnih nesreč se je končalo z materialno škodo na vozilih in objektih.

Prometna nesreča s hudimi poškodbami - Celje
Nekaj čez 18. uro smo na Kersnikovi ulici v Celju obravnavali prometno nesrečo, v kateri sta bila udeležena 84-letni voznik osebnega vozila in 65-letna kolesarka. Voznik, ki je vozil iz smeri Mariborske ceste proti Čopovi ulici, je v semaforiziranem križišču na Kersnikovi ulici trčil v kolesarko, ki je prečkala vozišče pri zeleni luči na semaforju. Kolesarka se je pri padcu huje poškodovala.

Zasega vozil – Rjavica in Rimske Toplice
V Rjavici smo zasegli osebno vozilo 29-letnemu vozniku, ki je vozil kljub prepovedi vožnje in pod vplivom prepovedanih drog. V Rimskih Toplicah smo osebno vozilo zasegli 41-letni voznici, ki ji je poteklo vozniško dovoljenje.

Rop - Celje
V jutranjih urah smo bili obveščeni o ropu vozila za prevoz denarja, na avtocestnem uvozu Ljubečna, kjer sta dva neznana, zamaskirana in oborožena storilca ustavila vozilo za prevoz denarja in ukradla denar, ki je bil v vozilu. Pri ropu sta storilca uporabila strelno orožje. Nihče ni bil poškodovan. Neznana storilca sta se po dejanju odpeljala po avtocesti v smeri proti Ljubljani. V nadaljevanju smo bili obveščeni, da so na ljubljanskem območju našli uničeno vozilo, ki bi lahko ustrezalo vozilu, ki sta ga uporabljala storilca. Preiskava ropa intenzivno poteka.

Rop - Velenje
Ob 8. uri smo bili obveščeni o ropu trafike na Tomšičevi ulici v Velenju. Zamaskiran storilec, oblečen v temnejša oblačila, močnejše postave, je vstopil v trafiko in s pištolo zagrozil zaposleni ter zahteval denar. Ko mu je izročila denar je odšel proti centru Velenja.

Poškodovanje dveh vozil - Velenje
Na Kardeljevem trgu v Velenju je neznani storilec na dveh vozilih prebodel dve pnevmatiki.

Tatvina – Slovenj Gradec
Iz poslovilne vežice na pokopališču v Slovenj Gradcu je neznani storilec ukradel prenosni zvočnik s stojalom.

Vlom - Jazbine
V Jazbinah, na območju Črne na Koroškem, smo obravnavali vlom v počitniško hišico. Storilec je ukradel dobrih 60 litrov žganja in kotel za žganjekuho, z objekta je ukradel še bakrene žlebove.

Nesreča pri delu - Teharje
Na Teharjah smo včeraj obravnavali nesrečo pri delu. 60-letni domačin se je pri košnji trave na strmem pobočju prevrnil s traktorjem. Traktor ga je stisnil pod sabo ter ga poškodoval.

Tatvina - Celje
Na Oblakovi ulici v Celju je neznani storilec z osebnega vozila ukradel prednjo masko.

Zaseg gumijevke – avtocestno počivališče Zima
Na avtocestnem počivališču Zima smo ukrajinskemu vozniku osebnega vozila zasegli gumijevko.

Javni red in mir
Zaradi kršitev javnega reda in miru smo včeraj ukrepali štirikrat. Trikrat v javnih in enkrat v zasebnih prostorih.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran