radio tomi predvajalnik

policija splosniVloma v dve stanovanjski hiši - Gomilsko
Pregled sobotnega dogajanja začenjamo s podatki o vlomih v dve stanovanjski hiši na Gomilskem. V enem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno, v enem skozi vrata terase. V obeh primerih je ukradel nekaj gotovine.

Vlom v štiri počitniške hišice - Velenje
V Velenju, ob jezeru, smo obravnavali vlome v štiri počitniške hišice. Iz dveh je storilec odnesel plinski jeklenki, v dveh primerih ni ničesar ukradel.

Poškodovanje vozil – Celje, Dobrna in Laško
V Celju na Kidričevi ulici smo obravnavali poškodovanje dveh vozil. Storilec je na obeh prerezal po dve pnevmatiki. Poškodovanje vozil smo v soboto obravnavali še na Dobrni in v Laškem, kjer je storilec na dveh vozilih prerezal po dve pnevmatiki.

Ilegalni prehod državne meje
V noči iz sobote ne nedeljo smo na območju Bistrice ob Sotli izsledili pet ilegalnih prebežnikov, državljanko Somalije s tremi mladoletnimi otroki in državljana Libije. Državljani Somalije so zaprosili za azil, državljana Libije smo po opravljenih postopkih predali hrvaškim varnostnim organom.

Nedelja, 3. november 2019

Tatvina – Slovenj Gradec
Na Starem trgu v Slovenj Gradcu je neznani storilec iz odklenjenega vozila ukradel denarnico z dokumenti in gotovino.

Vlom v kleti stanovanjskih blokov - Velenje
V Šaleku smo obravnavali vlom v klet stanovanjskega bloka od koder je storilec ukradel štiri pare smuči.

Vlom v klet v Velenju smo obravnavali še na Stanetovi ulici. V tem primeru je storilec ukradel več kosov električnega orodja.

Tatvina - Šoštanj
Izpred stanovanjskega bloka na Cankarjevi cesti v Šoštanju je neznani storilec ukradel kolo z motorjem znamke BAOTIAN ROCKY, registrskih številk CE ZA-14, črno - bele barve.

Tatvina - Zreče
V Zrečah je neznanec iz odklenjene garaže ukradel vrtno kosilnico.

Obvestilo
Zaradi prenove bo od jutri do 17. novembra 2019 zaprt mejni prehod za mednarodni promet Imeno (Miljana). Za potnike bo v tem času neprekinjeno odprt mejni prehod Sedlarjevo (Plavić).

Potniki lahko za prestop meje uporabljajo tudi druge mejne prehode.

Več informacij in seznam mejnih prehodov najdete na spodnji povezavi: https://www.policija.si/medijsko-sredisce/sporocila-za-javnost/sporocila-za-javnost-gpue/101412-med-5-in-17-novembrom-bo-zaprt-mejni-prehod-za-mednarodni-promet-imeno-obvestilo

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran