radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 75 interventnih dogodkov.

Požar – Okrešelj
Včeraj smo bili obveščeni, da je v preteklih dneh v celoti pogorel Frischaufov dom na Okrešlju. Danes bomo opravili ogled požarišča. Podatke o ugotovitvah ogleda vam bomo posredovali v prihodnjih dneh.

Vlomi v stanovanjske hiše – Čeplje, Polzela in Studence
Včeraj zjutraj smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Čepljah na območju Policijske postaje Žalec. Storilec je v hišo vlomil skozi pritlično okno in ukradel nekaj kosov nakita in nekaj gotovine.

Vlom v stanovanjsko hišo smo včeraj obravnavali tudi na Polzeli. Tudi v tem primeru je storilec v hišo vlomil skozi okno ter ukradel zlatnino in gotovino.

Na žalskem območju in sicer v Studencah smo včeraj obravnavali še poskus vloma v stanovanjsko hišo. Storilcu v hišo ni uspelo vstopiti je pa s kompresorja in raztezne posode ob hiši ukradel več bakrenih cevi.

Na območju Policijske postaje Žalec smo v zadnjem tednu obravnavali več vlomov v stanovanjske hiše, zato občane pozivamo naj bodo pozorni na neznane osebe, ki si ogledujejo okolico in na vozila s katerimi se pripeljejo. O sumljivih neznancih naj nas takoj obvestijo na telefonsko številko 113.

Tatvina - Žalec
S pokopališča v Žalcu je neznani storilec z groba Rista Savina ukradel doprsni kip, vreden okoli 10.000 €.

 kip friderik sirca

Poškodovanje vozila - Celje
Na Ljubljanski cesti v Celju smo včeraj obravnavali poškodovanje vozila, na katerem je storilec prerezal dve pnevmatiki.

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran