radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 278 klicev, od tega 87 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije. V tem času nismo obravnavali nobenega nedovoljenega prehoda državne meje.

POSKUS VLOMA
Neznani storilec je med 4. in 7. 11. 2019, poskušal vlomiti v stanovanjsko hišo v Ulici Kirbiševih v Miklavž na Dravskem polju. Z neznanim predmetom je vlom skušal izvršiti kar skozi dve pritlični okni, vendar mu v notranjost ni uspelo vstopiti.

Z dejanjem je povzročil za okoli 5.000 evrov materialne škode.

TATVINA
Neznani storilec je med 30. 10. in 7. 11. 2019, z dvorišča podjetja v okolici Ptuja odtujil 13 kovanih kovinskih panelov dolžine od 2,3 m do 2,5 m in višine 0,5 do 0,8m in en osebni prehod, dimenzij 1 x 1,5m.

Materialna škoda znaša okoli 3.500 evrov.

Miran Šadl, mag. jav. upr.
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran