radio tomi predvajalnik

policija splosniV preteklem dnevu smo policisti v Pomurju obravnavali štiri prometne nesreče, v katerih se je ena oseba lahko telesno poškodovala. Obravnavali smo štiri kazniva dejanja, tri kršitve javnega reda in miru, nesrečo pri delu in šest primerov povoženja divjadi.

Na področju kriminalitete sta bila obravnavana vloma v stanovanjski hiši v Radencih in Vučji vasi iz katerih so neznani storilci v času odsotnosti lastnikov odtujili denar in nakit. V Lendavi je bila obravnavana goljufija.

Javni red in mir je bil kršen dvakrat na javnem kraju in enkrat v zasebnem prostoru. Zoper moškega, ki se ob intervenciji policistov ni hotel umiriti, je bilo odrejeno pridržanje.

Zaradi vožnje brez vozniškega dovoljenja je bil kršitelju zasežen osebni avtomobil.

Meritve hitrosti z radarjem bodo policisti pogosteje opravljali na območju PP Murska Sobota.

Policijska uprava
Murska Sobota

QR Code

Ocenite prispevek:
0 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran