radio tomi predvajalnik

policija splosniDanes, ob 12.30, je za enkrat neznani moški na Šmarski cesti v Kopru napadel 62-letnika z okolice Kopra.

Storilec je prišel do njega iznenada in ga fizično napadel. Najprej ga je večkrat udaril, zatem pa zbil na tla in tam naprej brcal. Od njega je zahteval denar. Oškodovanec mu je dal iz žepa denar, ki ga je imel pri sebi. Storilcu to ni bilo dovolj, zato je pregledal še njegov avto v bližini, nato pa pobegnil.

Oškodovanec se je zatekel na parkirišče bližnje trgovine Lidl, od koder je poklical policijo. Poškodovanega so odpeljali v izolsko bolnišnico.

V razgovoru so policisti uspeli izvedeli, da je ropar mlajši moški, visok od 180 do 190 cm, oblečen pa naj bi bil v sivo trenerko s kapuco.

Vse, ki bi ta dogodek opazili, prosimo, da informacije čim prej sporočijo na 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200.

Anita Leskovec
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Koper

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran