radio tomi predvajalnik

Gorenjski Operativno komunikacijski center je na številko 113 v zadnjih 24 urah sprejel:

  • 8 obvestil o prometnih nesrečah;
  • 4 kršitve predpisov o varstvu javnega reda in miru na javnem kraju ter 1 v zasebnem prostoru;
  • s področja kriminalitete pa prijavo sumov kaznivih dejanj tatvina.

Dogodki:

  • V Škofji Loki so policisti obravnavali lažje poškodbe osebe pri delu s strojem zaradi udara električne energije. Tuja krivda je izključena.
  • V Šenčurju je bila zaradi kmetijskih del onesnažena cesta. Posameznik jo je ob prihodu policistov že čistil, kar je njegova obveznost. Neočiščena cesta pomeni nevarnost za druge voznike.
  • V Spodnjem Brniku je bil pri gradbenih delih najden star neeksplodiran predmet. Policisti so kraj zavarovali. Prevzeli so ga strokovnjaki za odstranjevanje neeksplodiranih ubojnih sredstev.
  • V okolici Tržiča so policisti obravnavali zdrs traktorja po brežini. Poškodovan ni bil nihče. Traktor je zaradi mokre in spolzke podlage zdrsnil in se zaradi teže pri uporabi vitle prevrnil. Razmere za delo v gozdovih so zaradi aktualnega vremena nevarne. Pozivamo k previdnosti.

Preventiva:

Kriminaliteta
Neznani storilec je včeraj dopoldan med 10. in 10.45 uro na Ulici Lojzeta Hrovata v Kranju odtujil nezavarovan električni agregat. Oškodovano je podjetje. V Škofji Loki pa so policisti na Kidričevi cesti včeraj sprejeli prijavo tatvine nezaklenjenega kolesa znamke GT, črne barve. Še eno kolo znamke Merida, sivo-bele barve, je bilo odtujeno pri športni dvorani Poden.

mag. Bojan Kos
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Kranj

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran