radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 287 klicev, od tega 103 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

VLOMI
Policisti PP Maribor I so bili v jutranjih urah 11. 11. 2019 obveščeni o vlomih v poslovne prostore štirih pravnih oseb v Mariboru. Policisti so opravili oglede kraja dejanja in ugotovili, da odnesenih predmetov ni bilo. Storilci so povzročili le materialno škodo na objektih v višini okoli 500 €. Obveščeni pa so bili tudi o vlomu in tatvini iz poslovnih prostorov pravne osebe, ki je prenehala s poslovanjem. Z ogledom in z zbiranjem obvestil so ugotovili, da so bili odtujeni prokrom valji, ki so se uporabljali v delovnih procesih. Škoda znaša okoli 2000 €.

TATVINI OSEBNIH AVTOMOBILOV
Dne 11. 11. 2019, so policisti PP Rače sprejeli prijavo o tatvini osebnega avtomobila znamke Renault, Megane, kabriolet, sive barve, registrske številke GO DL-258, ki je bil ukraden v Rogozi in policisti PP Maribor I prijavo tatvine osebnega avtomobila znamke Renault, Clio, rdeče barve, registrske številke MB IU-230, ki je bil ukraden v Mariboru. V obeh primerih so opravili ogled in ugotovili, da gre za starejša osebna avtomobila. Premoženjska škoda znaša okoli 1000 €.

Bojan Kitel
višji samostojni policijski inšpektor II
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran