radio tomi predvajalnik

policija splosniVčeraj smo na območju Policijske uprave Celje obravnavali 71 interventnih dogodkov.

Vlom v stanovanjsko hišo – Petrovče
V jutranjih urah smo bili obveščeni o vlomu v stanovanjsko hišo v Petrovčah. Storilec je prostore preiskal. Ukradel ni ničesar.

Tatvina - Čečovje
V Čečovju, na območju Policijske postaje Ravne na Koroškem, je neznani storilec z vozila ukradel sprednje kolo.

Poskus vloma v osebno vozilo - Žalec
V Žalcu je neznani storilec poskušal skozi steklo na zadnjih vratih vlomiti v osebno vozilo. V notranjost mu ni uspelo vstopiti, lastniku je s poškodovanjem vozila povzročil za dobrih 500 € škode.

Vožnja pod vplivom alkohola - Celje
V Celju smo včeraj zvečer obravnavali voznico osebnega vozila, ki je najprej pri vožnji iz garažne hiše v enem od trgovskih centrov trčila v dva stebra, na zunanjem parkirišču podrla kovinski stebriček ograje in nato na Mariborski cesti trčila še v kombinirano vozilo. Preizkus z alkotestom je pokazal, da je imela skoraj dve promili alkohola v krvi.

Ilegalni prestop državne meje
Na Mejnem prehodu Dobovec smo včeraj pri mejni kontroli v podvozju tovornega vozila našli dva ilegalna prebežnika, državljana Afganistana. Po končanih postopkih smo oba predali hrvaškim varnostnim organom.

ilegalci dobovec

Milena Trbulin
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Celje

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran