radio tomi predvajalnik

policija splosniPrometna nesreča v Gornjem Brezovem
Nekaj po 22. uri so bili sevniški policisti obveščeni o prometni nesreči na prehodu ceste čez železniško progo v Gornjem Brezovem. Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih naj bi voznik osebnega avtomobila zapeljal na prehod ceste čez železniško progo, vanj pa je trčil tovorni vlak, ki je pripeljal iz smeri Krškega. V nesreči ni bil nihče poškodovan, okoliščine pa policisti še preiskujejo.

Vlomi in tatvine
V Medvedjeku je v noči na 13. 11. nekdo z dvorišča stanovanjske hiše odtujil osebni avtomobil Opel astra zelene barve, letnik 1996, registrskih oznak NM 29 61J.

V Črnomlju je v noči na 13. 11. neznanec skozi okno vlomil v gostinski lokal in odtujil menjalni denar. Škode je za okoli 400 evrov.

Poskus izmika mejni kontroli
Policisti PMP Obrežje so med kontrolo tovornega vozila srbskih registrskih oznak v tovornem delu našli dva državljana Pakistana in državljana Afganistana, ki so se skriti med tovorom poskušali izogniti mejni kontroli. Tujce so po zaključenem postopku predali hrvaškim varnostnim organom.

Nezakoniti prehodi državne meje
Policisti so med opravljanjem nalog varovanja državne meje na območju krajev Jesenice na Dolenjskem, Tanča Gora, Stari trg ob Kolpi, Črnomelj in Krško izsledili in prijeli 13 tujcev, ki so nezakonito prestopili državno mejo. Policijski postopki z dvema državljanoma Kosova, petimi državljani Pakistana, tremi državljani Afganistana, dvema državljanoma Alžirije in državljanom Indije še niso zaključeni.

Alenka Drenik
predstavnica za odnose z javnostmi
Policijska uprava Novo mesto

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran