radio tomi predvajalnik

policija splosniNa Ajdovskem ukradli multifunkcijsko krmilo iz novega vozila
Policisti PP Ajdovščina so danes, 14. novembra zjutraj, obravnavali tatvino multifunkcijskega krmila z zračno blazino (airbag) iz novega tovornega vozila (kombi znamke Renault Master), ki je bilo parkirano pred enim od podjetij v Ajdovščini. S tem dejanjem je storilec gospodarski družbi povzročil za približno tisoč evrov materialna škode. Ajdovski policisti bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev obravnavanega primera podali kazensko ovadbo na novogoriško Državno tožilstvo.

V Desklah zagoreli komunalni zabojniki za mešane odpadke
Policiste OKC PU Nova Gorica so danes, 14. novembra ob 00.34 uri, obvestili o požaru v naselju Deskle (pri pokopališču), kjer so zagoreli komunalni zabojniki za mešane biološke odpadke. Po prvih zbranih podatkih je neznanec na neznan način in z neznanim predmetom zakuril dva zabojnika in pri tem delno poškodoval še enega. Po dejanju je nepridiprav odšel neznano kam. S tem protipravnim ravnanjem je bila komunalnemu podjetju povzročena materialna škoda v višini približno 500 evrov. Kasneje so požar pogasili gasilci PGD Kanal in JZ GRD GE Nova Gorica. Policisti PP Nova Gorica nadaljujejo z zbiranjem obvestil navedenega kaznivega dejanja (sum kaznivega dejanja poškodovanja tuje stvari) in bodo na podlagi vseh ugotovljenih dejstev podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Tatvina avtomobilskih ključev v gostinskem lokalu
Policisti PP Ajdovščina so včeraj, 13. novembra ob 13.32 uri, obravnavali tatvino avtomobilskih kontaktnih ključev in čip ključek v enem od gostinskih lokalov v Ajdovščini; omenjeno kaznivo dejanje se je zgodilo konec minulega tedna (8. novembra). Po dejanju je neznani storilec z odvzetimi predmeti odšel v neznani smeri. Neznanec je oškodovanki s tem nezakonitim početjem povzročil za približno sto evrov materialne škode. S strani oškodovanke ni bil podan predlog za pregon navedenega kaznivega dejanja, zato bodo ajdovski policisti na podlagi vseh ugotovljenih dejstev glede obravnavanega primera s pisnim poročilom obvestili novogoriško Državno tožilstvo.

Na Tolminskem poškodovali poštno službeno vozilo
Policisti PP Tolmin so včeraj, 13. novembra zjutraj, obravnaval poškodovanje poštnega vozila na makadamskem parkirišču na Tolminskem. Po sedanjih ugotovitvah je neznani voznik z neznanim vozilom trčil v tam parkirano (poštno) osebno vozilo, pri čemer je na omenjenem vozilu nastala materialna škoda (poškodba zadnjega levega odbijača). Policisti so primer zaključili z uradnim zaznamkom za zavarovalnico.

Dean Božnik
predstavnik za odnose z javnostmi
Policijska uprava Nova Gorica

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran