radio tomi predvajalnik

policija splosniMariborski operativno komunikacijski center je v zadnjih 24 urah prejel 263 klicev, od tega 76 interventnih oz. takšnih, da je bilo potrebno posredovanje policije.

PRIJETI TUJCI:
V priklopniku tovornega vozila tujca so policisti PMP Gruškovje včeraj, ob 23.40 uri, odkrili šest državljanov Afganistana, ki so poskušali vstopiti v Republiko Slovenijo na nedovoljen način. Tujci so bili po postopku vrnjeni hrvaškim varnostnim organom.

ROP
Dne 13. 11. 2019, okoli 21 ure je na neznani storilec v Mariboru oropal žensko. Storilec je z nožem grozil žrtvi in jo porezal po roki. Med dejanjem ji je strgal torbico s predmeti in s kraja pobegnil v neznano. Oškodovanka je imela v torbici denar in osebne predmete, zaradi napada pa je bila lažje telesno poškodovana.

Bojan Kitel
višji samostojni policijski inšpektor II
Policijska uprava Maribor

QR Code

Zvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivnaZvezda neaktivna
 
Spletna stran uporablja piškotke.

Piškotki (ang. cookies) uporabljamo, da bi vam lahko omogočili kar najboljšo uporabniško izkušnjo, prikaz navigacije in podobno. Prav tako uporabljamo Google Analytics, keterega uporabljajo skoraj vse spletne strani.

Piškotke iz te strani lahko v nastavitvah vašega spletnega brskalnika zbrišete, ali pa jih blokirate.

Z nadaljevanjem ogleda naše spletne strani se strinjate, da se lahko omenjeni piškotki shranijo na vaši napravi/računalniku.

Vredu Zbriši piškotke Zapusti stran